Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Φουρφουράς του σήμερα

Σήμερα το σχολείο μας επισκέφτηκαν οι Στ τάξεις του 7ου Δ.Σ Ηρακλείου, στα πλαίσια ενος προγράμματος του Πανεπιστημίου των Ορέων , για την φιλία μεταξύ σχολείων πόλης και χωριού. Εδώ σας παραθέτουμε το εισαγωγικό βιντεάκι της ημέρας με το οποίο και παρουσιάσαμε το δημοτικό μας. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα είναι έτοιμο και το υλικό από όλη τη μέρα με τους καινούργιους μας φίλους. Ζύμωμα, φύτεμα, μουσικό συγκρότημα και βόλτα στον εξωτικo Φουρφουρά μας

6 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έχουν συμβάλλει στην προσπάθεια για ένα σχολείο που δεν θα είναι πλέον αγγαρεία, αλλά μάθηση, καλλιέργεια και διασκέδαση. Συγχαρητήρια και στα παιδιά που χωρίς το μεράκι τους δεν θα υπήρχε έμπνευση και όρεξη για δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Φουρφουρά είναι να είναι δεινός Haker...αλλά ο Άγγελος ξεπέρασε κάθε διαγωνισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχαχαχα.... Άσε και από Μάιο ξεκινάνε καινούργιες οντισιόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Να έχετε καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ...ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ .....ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή